Temporada gen. → maig 2018

Sala Flyhard Produccions
A.K.A (ALSO KNOWN AS)
23/02/2018 21:00 h   EXHAURIDES!  
Preu: 8,00 € anticipada o a taquilla des d'una hora i mitja abans
Espai: Espai Salvador Espriu

Quan la identitat s'entrecreua amb la societat i les seves preconcepcions.
Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys.

Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol.

Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se'n recorda. Família de classe mitjana.

Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S'enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé.

Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l'amor. Hi ha molt d'amor. Tot se'n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades.

Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d'aquí.

Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

L'obra tracta d'en Carles, de l'amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges... en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.


Espectacle en català.
Durada: 1h 15min


Més informació:
http://www.salaflyhard.com/aka

 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de CatalunyaDiputació de BarcelonaAjuntament de Sant Andreu de la BarcaUrbaserPETRONIEVES
© 2018 Teatre Núria Espert
Pl. de Federico García Lorca, 1  -  08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)  -  CIF P0819500J  -  info@teatrenuriaespert.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS