Temporada gen. → maig 2018

Amb Sensedrama + Frec a Frec
IL·LUMINATS (no numerat)
07/04/2018 21:00 h   EXHAURIDES!  
Preus: 9,00 € anticipada, 10,00 € a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle
DESCOMPTES
· Menor de 25 anys
· Majors de 65 anys o Pensionista

Una comèdia d'èxit estrenada a l'escola i sala PORTA4 de Barcelona.
Sis amics es reuneixen en un sopar per trobar-se a ells mateixos, per ser més conscients i descobrir el que realment són, més enllà dels seus egos i creences.

Un d'ells proposa viure plenament el moment present d'una manera fresca i espontània. Durant el sopar esdevenen situacions insòlites, ridícules i fora de lloc que permeten, a tots ells, treballar aspectes de les seves pròpies vides que els han portat a viure amb pors, limitacions i culpabilitats.

Il·luminats és un espectacle que convida a reflexionar sobre la solitud, la incomunicació familiar, la parella, el seny, el sexe... tot això en clau d'humor blanc, molt blanc... i àcid!

ATENCIÓ: L'espectacle es desenvoluparà amb actors i públic dalt de l'escenari. És un espectacle de petit format i l'aforament està limitat a 100 persones.  
 
Espectacle en català.
Durada: 1h 15min


Més informació:
http://https://www.sensedrama.com/
http://www.frecafrec.com/

 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de CatalunyaDiputació de BarcelonaAjuntament de Sant Andreu de la BarcaUrbaserPETRONIEVES
© 2018 Teatre Núria Espert
Pl. de Federico García Lorca, 1  -  08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)  -  CIF P0819500J  -  info@teatrenuriaespert.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS