Temporada set. → des. 2018

Amb la Companyia 4Gags
EL INSPECTOR GENERAL
18/11/2018 18:00 h
Preus: 9,00 € anticipada, 10,00 € a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle
DESCOMPTES
· Menor de 25 anys
· Majors de 65 anys o Pensionista

Una divertida comèdia d'equívocs que deixa al descobert la cobdícia humana.
La remor de la visita d'un inspector a una petita ciutat de la imperial Rússia del Tsar Nicolau I, deixa al descobert les misèries i corrupteles d'una societat en què l'enviliment i el suborn són la normalitat.

Obra mestra indiscutible de la sàtira, EL INSPECTOR GENERAL és una divertidíssima comèdia d'equivocacions escrita per Nikolai Gógol (1809-1852), que retrata amb ironia i de forma molt amena, l'estupidesa, la cobdícia humana i la corrupció política de certs estrats socials, perfectament traslladables als nostres temps.

Molt ben acollida per gran part del públic en la seva estrena el 1836, va commocionar a una altra part més influent, creant tal polèmica que Gógol va haver d'exiliar.

Més de cent vuitanta anys després, l'obra no ha perdut actualitat, i la crítica mordaç que fa de la hipocresia i la corrupció del poder continua avui en dia, per desgràcia, plenament vigent.

Una delícia per a un públic exigent que no se la pot perdre.


Espectacle en castellà.
Durada: 110 minuts


 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de CatalunyaDiputació de BarcelonaAjuntament de Sant Andreu de la BarcaUrbaserPETRONIEVES
© 2018 Teatre Núria Espert
Pl. de Federico García Lorca, 1  -  08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)  -  CIF P0819500J  -  info@teatrenuriaespert.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS