Temp. gener-juny 2017

Amb Víctor Parrado
La noche de Parrado
13/05/2017 21:00 h  
Preus: 10,00 € anticipada, 12,00 € a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle
DESCOMPTES
· Menor de 25 anys
· Majors de 65 anys o Pensionista
Pot existir algú tan positivament insuportable?

Víctor Parrado arriba al Teatre Núria Espert per compartir amb nosaltres el seu bonrotllisme, la seva bona energia i la seva visió positiva de la vida. Es tracta d'un monologuista somiador, dinàmic i proper; d'aquests que et donen conversa en un ascensor sense tu preguntar-li res absolutament, es desperta content un dilluns al matí o ajuda les avietes a creuar el carrer, fins i tot quan el semàfor està en verd.

De petit ja llegia a Paulo Coelho mentre la resta jugaven a la baldufa; per això, la seva frase favorita és "tot passa per alguna cosa" i, precisament, per aquest "alguna cosa" té ja 35 anys i segueix solter. Enamorat de la vida, amant de la bachata sensual, la zumba, els mojitos de maduixa i les pel·lícules cursis, es tracta d’un còmic coqueto, una mica zen i molt afectuós.

No deixis de venir a veure'l! Un còmic que juga amb la improvisació, amb el qual gaudiràs de principi a fi, amb el seu humor irònic, fresc i divertit! I recordeu: un dia sense rialles és un dia perdut!

Espectacle en castellà.

Parla d'aquesta obra a les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #LaNocheDeParrado 

Durada: 1h 10min

 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de CatalunyaDiputació de BarcelonaAjuntament de Sant Andreu de la BarcaUrbaserPETRONIEVES
© 2018 Teatre Núria Espert
Pl. de Federico García Lorca, 1  -  08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)  -  CIF P0819500J  -  info@teatrenuriaespert.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS