Temp. gener-juny 2017

Organitza: Xarxa Jove
Sisè Concurs de Monòlegs
12/05/2017 22:00 h  
Preus: 3,00 € anticipada, 4,00 € a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle
6 ANYS ALIMENTANT SOMRIURES
Sant Andreu de la Barca i el Teatre Núria Espert reincideixen en el seu compromís amb el bon humor. Per sisena vegada es convoca l'edició del concurs de monòlegs promogut per la Regidoria de Cultura i Joventut.

Una selecció de com a màxim sis monologuistes es posaran a prova davant d'un públic i un jurat molt exigent. La dotació del jurat és de 420€ pel primer seleccionat i de 180€ pel segon. A més els assistents triaran també el seu monologuista favorit amb un premi especial del públic de 300€.

El concurs d'enguany serà presentat i dinamitzat per l'escriptor, guionista i monologuista Martín Pinyol.

ATENCIÓ: Els joves entre 14 i 30 anys que tinguin el nou carnet jove de Sant Andreu de la Barca (JoveCARD) poden sol·licitar una invitació pel concurs al departament de Joventut (2a planta de l'Ajuntament). Promoció limitada segons aforament.
Durada: 1h 20min

 
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de CatalunyaDiputació de BarcelonaAjuntament de Sant Andreu de la BarcaUrbaserPETRONIEVES
© 2018 Teatre Núria Espert
Pl. de Federico García Lorca, 1  -  08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)  -  CIF P0819500J  -  info@teatrenuriaespert.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS